Com trobo la meva propietat ideal?

Miri la nostra web. Ompli el formulari, l’envia i li contestarem tot seguit. Si no troba exactament el que li agradaria, ens ho pot explicar en un correu electrònic i tot seguit que ho tinguem li comunicarem. També els informarem de tot el necessari fins a arribar a la compra de la propietat. Els acompanyarem a la Notaria. També podem assegurar-li la vivenda, o bé llogar-li la propietat si així ho desitja. A l’oficina els informarem detalladament.

Quin és el procés per comprar una propietat?

Quan trobi una propietat apropiada, el pròxim pas és pagar un dipòsit i firmar un contracte confidencial amb el distribuïdor, organitzarem el contracte per vostè. Entre tot el personal de l’oficina parlem la majoria d’idiomes, no hi ha cap problema. Al contracte hi ha una data en la qual vostè ha de finalitzar la compra (normalment 2 o 3 mesos). Això hauria de donar-li prou temps per a organitzar les seves finances i qualsevol paper necessari. Quan tot estigui en ordre, l’acompanyarem al notari públic, on vostè firmarà tota la documentació i es convertirà en el propietari de la seva propietat.

Com asseguro la meva propietat?

També podem ocupar-nos d’això. En general, necessitarà assegurar els continguts i l’edifici, depenent també de quin tipus de propietat hagi comprat. Si us plau demani més informació a la nostra oficina.

Si vull llogar la meva propietat, a qui acudeixo?

Nosaltres ens podem encarregar de llogar la seva nova propietat. Fem tant lloguers a llarg termini com lloguers de temporada, així que depenent de quin tipus de propietat compri, podem dirigir-lo en la direcció correcta i ajudar-lo a maximitzar la seva inversió.